Margot Orthodontie-assistente

Margot van Steen: Na de Havo heb ik de opleiding voor tandartsassistente afgerond. Voor de opleiding mondhygiëniste werd ik uitgeloot en startte ik in een orthodontiepraktijk waar ik uiteindelijk 22 jaar heb gewerkt. Het was voor mij een schitterende uitdaging om bij Clinias mee te kunnen werken aan de uitbreiding en opstart van de orthodontie-afdeling. De dynamiek is bij Clinias totaal anders, al de verschillende tandheelkundige disciplines onder één dak maakt een groot verschil. De lijntjes zijn kort en constant onderling overleg tussen de behandelaars zorgt voor een breed perspectief en de beste aanpak. Orthodontie gaat voor mij nooit vervelen, ik vind het geweldig om een ‘rommelig’ mondje tanden te zien veranderen in een mooie mond met rechte tanden. Als orthodontie-assistente ben ik intensief betrokken bij de behandeling en ik ben blij dat ik elke dag kan bijdragen aan heel veel mooie monden!